Mondzorg Maasdriel

“Ook in de zorg is momenteel sprake van concurrentie. Na een grondige inventarisatie van onze wensen zijn twee nieuwe websites Mondzorg Maasdriel en Biologische Tandarts gerealiseerd door MarketEagle die geheel aan onze verwachtingen voldoen: vindbaarheid, duidelijkheid en aanmeldingsprocedure zijn sterk verbeterd t.o.v. oude situatie wat heeft geleid tot enorme aanwas van nieuwe cliënten. Tijdens het gehele proces is van begin tot eind duidelijk met ons gecommuniceerd.”

Stichting Centrummanagement Veghel

“Als wij online marketing ondersteuning nodig hebben dan kiezen wij voor MarketEagle uit Veghel, omdat dit Online Marketing Bureau op diverse vlakken onderscheidend is. Wij ervaren de dienstverlening als dedicated waarin oplossingsgericht wordt gewerkt met blijvend positief resultaat. Afspraken worden nagekomen en door de nauwe betrokkenheid is er controle en rust voor ons als klant. De duidelijke uitleg over zoekmachine optimalisatie (SEO), social media en internetmarketing ervaren wij als zeer prettig. Daarnaast is Eric plezierig in de omgang. MarketEagle kunnen wij van harte aanbevelen.”

Perselectief

“MarketEagle / Eric van Schouwenburg werd ons aanbevolen vanuit ons netwerk, toen we op zoek waren naar een partij die ons kon helpen bij het verbeteren van onze website en de vindbaarheid daarvan. Eric is een prettige persoonlijkheid die in begrijpelijke taal uitlegt wat er moet gebeuren en ons daarin begeleidt. Eric denkt met ons mee en is flexibel in zijn planning en zijn aanpak, maar houdt steeds (op een goede manier!) de vinger aan de pols, waardoor we stappen blijven maken. Zijn adviezen zijn voor ons goed werkbaar en betaalbaar. Het resultaat is er inmiddels naar, onze website en onze vindbaarheid in Google zijn sterk verbeterd! Wij willen MarketEagle hierbij zeker aanbevelen.”

Slakkenkwekerij Slow Escargots

“MarketEagle hebben wij op aanbevelen van een relatie ingeschakeld om onze vindbaarheid in Google te verbeteren. Dit Online Marketing Bureau biedt betaalbare maatwerkoplossingen met resultaat. Eric is een aardige en correcte kerel die in begrijpbare taal de materie uitlegt. Kenmerkend is de snelle en prettige communicatie en de goede aftersales. Wij kunnen MarketEagle aanbevelen.”