Google Adwords – SEA

Een Google Adwords zoekmachine advertentiecampagne (SEA) opzetten is een goed aanvullend middel om bijvoorbeeld meer doelgerichte bezoekers op je website of een betere conversie te creëren? Door zelf te bepalen op welke relevante zoekwoorden de advertentie getoond moet worden zorg je voor relevante bezoekers op je website.

Google is veruit de meest gebruikte en belangrijkste zoekmachine ter wereld. Daarom is het effectief om een betaalde advertentiecampagne op te zetten. Deze Google Adwords (SEA) campagne kan een slimme aanvulling zijn op het uitvoeren van Zoekmachine Optimalisatie op de natuurlijke zoekresultaten, SEO genaamd.

Google Adwords = “Pay Per Click” (PPC)

Google Adwords hanteert het “Pay Per Click” (PPC) principe. Hierdoor betaal je pas zodra iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt. Om binnen je budget een optimaal resultaat te creëren is het belangrijk de juiste zoekwoorden te bepalen. Het kan zijn dat bepaalde zoekwoorden erg populair zijn, waardoor de kosten per klik ook hoger zijn. Door creatief om te gaan met relevante zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden kun je efficiënt met je budget omgaan en het resultaat van de campagne optimaliseren.

Google Adwords advertentiediensten van MarketEagle:

  • Google Adwords Campagne ontwikkeling
  • Google Adwords beheer

Hoe bereik je de meeste mensen binnen je budget? Hoe realiseer je een hogere conversie? Hoe zorg je voor een lagere kosten per klik prijs (CPC)? Wij hebben ervaring met het opzetten van zoekmachine advertentiecampagnes van Google Adwords. Door de campagne effectief op te zetten behaal je een hoger rendement op je investering. Door een campagne goed te laten aansluiten bij de propositie van de opdrachtgever zorgen wij ervoor dat onze klanten online succesvol zijn.

Google Adwords Campagne beheer

Hoe verbeter je de conversie? Hoe beheer je de advertentiecampagne optimaal binnen het budget? Stuk voor stuk belangrijke vragen. Het vergt veel aandacht en tijd om een maximaal rendement op je investering in de advertentiecampagne te halen. Wij bieden onze klanten ondersteuning bij zowel het opzetten als het beheren van de Google Adwords advertentiecampagne. Dit betekent dat wij dagelijks de resultaten bekijken, analyseren en waarnodig de campagne bijsturen. Het doel is een maximaal resultaat op de investering.

Resultaten meten en rapportages

Het is belangrijk om van te voren je doelstellingen te bepalen. Vervolgens kun je de resultaten van de campagne in Google Adwords bekijken, analyseren en waar nodig bijsturen. Periodiek ontvang u van ons een rapportage van resultaten van de Google Adwords campagne(s). Zo heeft u altijd inzicht en bent u betrokken bij de campagne(s).

Online marketing mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat u online succesvol bent. Uiteraard zijn er naast een Google Adwords campagne meerdere online marketing mogelijkheden om uw doelstellingen te bereiken.

Hieronder enkele voorbeelden:

Door Google Adwords kun je gericht adverteren op Google met hele specifieke advertenties op verschillende divices, op een nauwkeurig bepaald geografisch gebied en tijdstip. Naast Google Adwords biedt Google verschillende tools die kunnen worden ingezet bij het optimaliseren van Zoekmachine Advertising (SEA).

Hieronder staan links naar deze tools van Google:

  • Google Analytics Google Analytics
  • Google Adwords (SEA) Google Adwords (SEA)
  • Google Webmaster ToolsGoogle Webmaster Tools

Meer informatie over Google Adwords

Uiteraard kun je ons ook voor specifieke onderdelen van onze Zoekmachine Advertising (SEA) van Google Adwords inschakelen. Graag adviseren wij je over de verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de situatie geven wij advies welke online marketingtools het beste kunnen worden ingezet om het doel te bereiken. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een Google Adwords campagne. Vervolgens kun je deze zelf beheren, maar wij kunnen dat ook voor je doen.

Start nu met Google Adwords!