SEO Webdesign

De basis van de vindbaarheid van jouw website begint bij het SEO technisch goed opbouwen ervan. Dit wordt zoekmachine optimalisatie of SEO Webdesign genoemd. Naast o.a. relevante content is het belangrijk dat zoekmachines goed met de website overweg kunnen, wat een positieve invloed heeft op de organische zoekresultaten.

Omdat er een stijgend aantal bezoekers gebruik maken van mobile devices is het hebben van een normale website niet meer toereikend. Websites moeten aan andere technische criteria voldoen. De beleving en gebruiksvriendelijkheid van uw website op verschillende devices heeft tenslotte grote invloed op de conversie ratio. Een goede manier om hier mee om te gaan is het bouwen van een website met responsive design

SEO Webdesign met Responsive Design

Het hebben van een zoekmachine vriendelijke website in responsive design dat zich automatisch aanpast aan de schermresolutie van het device van de bezoeker is vandaag de dag een must. Het is zelfs zo dat Google Responsive Design adviseert.

Voordelen Responsive Design

  • Optimale gebruikerservaring
  • Beheergemak door gebruik één CMS
  • Gaat gedupliceerde content tegen
  • Responsive design is schaalbaar
  • Conversie Optimalisatie

Custom Made SEO Webdesign

Wij bouwen jouw nieuwe zoekmachine vriendelijke website naar wens gebruik makend van SEO Webdesign.

Krijg meer klanten en verhoog uw omzet met een mobiel vriendelijke website ontwikkeld door Online Marketing Bureau – MarketEagle. Wij zorgen dat jouw bedrijf of organisatie ook op mobiel goed vindbaar en leesbaar is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Naam *

Bedrijfsnaam

Email *

Telefoon *