Betere vindbaarheid met Google Mijn Bedrijf

Google heeft vandaag Google Mijn Bedrijf gelanceerd. Deze functionaliteit biedt een betere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers van Google+, Google Maps en Google Places, omdat deze Google producten samen met andere Google producten op één plek te gebruiker zijn. Het voordeel van deze nieuwe functionaliteit is dat het makkelijker wordt om te werken aan de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf.

De Voordelen van Google Mijn Bedrijf op een rij:

  • Eén centrale plek om bedrijfsgegevens bij te houden
  • Mogelijkheid tot plaatsen van een virtuele rondleiding in jouw bedrijf
  • Betere contactmogelijkheid met klanten en volgers
  • Managen van beoordelingen
  • Inzichten in de manier waarop er naar jouw bedrijf gezocht wordt
  • Komst van zowel iOs als Android-app

Meer informatie over Google Mijn Bedrijf

Ga direct naar Google Mijn Bedrijf om de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw organisatie te verbeteren of kijkt naar het onderstaande filmpje om meer te weten te komen.

Hulp nodig bij Goolge Mijn Bedrijf?