Meer klanten door Linkedin Bedrijfspagina

Linkedin is een online zakelijk netwerk dat als doel heeft om alle professionals en bedrijven wereldwijd in één netwerk met elkaar te verbinden. Dit gebeurt doordat mensen hun zakelijke relaties die zij vertrouwen kunnen uitnodigen en toevoegen aan hun persoonlijke Linkedin Netwerk.

Linkedin is inmiddels met meer dan 2 miljoen Nederlandse geregistreerde gebruikers het belangrijkste zakelijk netwerk in Nederland. Naast het hebben van een goed Linkedin Profiel is het hebben van een Linkedin Bedrijfspagina een absolutie voorwaarde voor de vindbaarheid en online presentatie van jouw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een Linkedin Bedrijfspagina

Om inzichtelijk te krijgen waarom jouw bedrijf niet zonder Linkedin bedrijfspagina kan, tref je hieronder een opsomming van de voordelen:

  • Betere online vindbaarheid voor Linkedin gebruikers
  • Professionele uitstraling
  • Betere naamsbekendheid
  • Vergroten van zakelijke netwerk
  • Eenvoudig nieuwsupdates delen met jouw volgers
  • Leads genereren
  • Verwijs potentiële klanten door naar jouw bedrijfswebsite
  • Ontvang online aanbevelingen van tevreden klanten

Hieronder tref je een goed voorbeeld van de professioneel ingerichte Linkedin Bedrijfspagina van Bernhaege Advocaten:

Afbeelding Linkedin Bedrijfspagina van Bernhaege Advocaten

Ontdek wie jouw Linkedin Bedrijfspagina bezoekt

Linkedin geeft je de mogelijkheid om via overzichtelijke grafieken meer inzicht te krijgen in tal van belangrijke gegevens. Zo kun je het aantal bezoekers volgen en zien hoeveel bezoekers nieuwsupdates op je Linkedin Bedrijfspagina hebben gelezen. Daarbij krijg je ook inzicht in de demografische gegevens van jouw volgers. Dit helpt je om betere en gerichtere nieuwsupdates te sturen doordat je belangrijke informatie hebt over je doelgroep.

Zo kun je er voor zorgen dat je via Linkedin sneller in contact komt met potentiële klanten. Kijk naar onderstaand Youtube video van Linkedin over de Analyses die Linkedin je aanreikt als je een Linkedin Bedrijfspagina hebt:

MarketEagle helpt bij inrichting Linkedin Bedrijfspagina

Het goed inrichten van je persoonlijke en zakelijke Linkedin bedrijfspagina kan een tijdrovende klus worden. Tijd die je liever besteed aan je core business. MarketEagle helpt jou bij het maken van een professioneel profiel die in lijn is met de marketingstrategie van jouw bedrijf. Hiermee creëer je de mogelijkheid dat Linkedin jouw sales activiteiten optimaal ondersteunt. Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wordt ook vindbaar in Linkedin!