Steeds meer (potentiële) klanten zoeken online naar professionele dienstverleners als mondhygiënisten, orthodontisten en tandartsen op het moment dat zij die nodig hebben. Dit doen zij tijdens hun zoektocht naar een nieuwe tandarts door referenties over jou te lezen omdat zij bijvoorbeeld niet tevreden zijn over hun huidige tandarts of omdat zij gaan verhuizen.

Bestaande klanten zoeken online om een afspraak in te plannen voor een gebitscontrole of om bijvoorbeeld meer te lezen over welke diensten hun tandarts nog meer aanbiedt en wat de kosten hier van zijn. De informatie die jij online op je website presenteert aan je bezoekers wordt daarbij steeds vaker op verschillende devices door de (potentiële) klant gelezen. Hierbij moet je denken aan iPhones en iPads en soortgelijke apparaten van andere merken. Ervaar je het zelf ook als vervelend als je moet inzoomen als je op je smartphone iets probeert op te zoeken? Hier biedt dan een responsive website de oplossing. Door online je zaken op orde te hebben verhoog je de service level en professionele uitstraling van je praktijk.

Door onze online marketing voor tandartsen diensten in te zetten zorg je er voor dat bovenstaande zaken geoptimaliseerd worden. Maar hoe doe je dat dan en welke online marketing diensten zet je daarbij in?

Online marketing diensten van MarketEagle

Het Online Marketing Bureau MarketEagle is de partner in online marketing voor tandartsen en wij leveren de volgende online marketing diensten:

Waarom zou ik als tandarts Online Marketing voor Tandartsen inzetten?

  • Beter inzicht in jouw doelgroep(en)
  • Klanten kunnen je online goed vinden
  • Gerichte benadering van klanten met online advertenties
  • Potentiële klanten kunnen jouw website beter lezen op smartphone en tablet
  • Weet wat klanten online over je zeggen en speel hier op in
  • Optimaliseer je online reputatie als tandheelkundig professional
  • Meer klanten in jouw tandartsstoel

Wij helpen je verder met Online Marketing voor Tandartsen

Uiteraard kunnen wij je met specifieke onderdelen van onze online marketing voor tandartsen dienstverlening verder helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij adviseren graag over de verschillende mogelijkheden.

Naam *

Bedrijfsnaam

Email *

Telefoon *