Zoekmachine Marketing voor Advocaten

MarketEagle staat in het Advocatenblad editie juli 2014. Het artikel “Tikken voor de klik” beschrijft mogelijkheden voor advocaten om meer werk te genereren via Zoekmachine Marketing. Zoekmachine Marketing is een vak apart en is inmiddels ook niet meer weg te denken in de wereld van de juridische dienstverlening. MarketEagle wordt in het artikel als Zoekmachine Marketing specialist voor de advocatuur gevraagd naar tips voor het verbeteren van de vindbaarheid en conversie optimalisatie.

Zoekmachine Marketing in de praktijk

Eigenaar mr. Annelies Jansen van Bernhaege Advocaten heeft MarketEagle ingeschakeld voor het optimaliseren van de Online Marketing activiteiten van het kantoor. Inmiddels heeft de inschakeling van MarketEagle geresulteerd in een explosieve toename van nieuwe zaken via het internet.

Dienstverlening van MarketEagle

MarketEagle is expert op het gebied van Online Marketing voor Advocaten. Zoekmachine Marketing is een onderdeel van onze dienstverlening. Onderstaand een overzicht van de diensten waarmee wij de vindbaarheid van jouw advocatenkantoor kunnen optimaliseren:

Advocatenblad juli 2014 – “Tikken voor de klik”

Hieronder staat het artikel “Tikken voor de klik” uit het Advocatenblad editie juli 2014 geschreven door Franc de Korte.

Wil je naar aanleiding van bovenstaand artikel vrijblijvend met ons praten over de Online Marketing mogelijkheden voor jouw advocatenkantoor, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0418 – 72 44 81.

Ook meer klanten via internet?